Sant Jordi

Musicda moderna Catalana

by ViceenT at/on 4:35
in
0 comentarios


Musica Tradicional Catalana.

by ViceenT at/on 4:32
in
0 comentarios


DOS MORTS A UN ACCIDENT DE TRÀFIC A EIVISSA

by ViceenT at/on 4:41
in
0 comentarios


Un cotxe envesteix a dos homes en una parada de autobus i mor el conductor i un dels homes que estava a la parada de autobus. El accident s'ha produit a les cases barates. El conductor era de nacionalitat romana amb 34 anys. El ferit de nacionalitat marroquí està ingresat a l'hopital Can Misses.


LES VACANCES DE SETMANA SANTA

by ViceenT at/on 4:25
in
1 comentarios

Doncs, jo crec que aquestes vacances que s'ha aproxime seran molt divertides i esperc que no posin molts de deures. M'agradaria anarmen de viatge o a esquiar als Pirineus, els meus pares m'han dit que possiblement anem de viatge, i si no pues el meu somni de anar a esquiar el cumpliré quan sigui gran. també m'agradaria anar a Paris amb els meus amics. Els meus pares diuen que possiblement anarimen també a vora el partit de la semana que vé de el Barça-Bayern M, esperc que tot el que han dit sigui veritat.Han dit també que jo i el meu germà possiblement aniriam a un estadi de futbol, però no volen dir a on.


Refranys de la primavera.

by ViceenT at/on 5:30
in
0 comentarios


-Aigua de primavera, si no és torrencial, omple la panera.
-Abril finat, hivern acabat.


Noticia.

by ViceenT at/on 8:20
in
0 comentarios

Una forta tormenta deixa sense electricitat a tota la illa de Tenerife.



Un apago deixa a tota la illa de Tenerife sense llum per una tormenta, empreses i cases queden completament sense llum aproximadament a la hora de menjar i alumnes no han pogut asistir a la escola aquesta tarda per precaució.



Ahir, dia 25 de Març a Tenerife, una tormenta electrica deixa sense llum a l'illa sobre les 12:40 hora local. Tot apunta a que la causa del apagó va ser que la tormenta va caure sobre la central electrica de Caletillas, en la zona del valle del Güímar i va activar la protecció de la red y es varen anular els suministris de les demés centrals. Han confirmat que d'aquí a un hora ja estará totalment restablit. La situació a causat grans problemes a la illa sobretot en el tàfic perquè els semafórs s'han apagat i el tràfic a quedat descontrolat.



L'apago va parar també el tranvia, els seus passtagers varen tenir que ser desllotjats amb la ajuda dels bobers. Moltes empreses i cases han quedat completament parades i justa va coincidir el apago cap a la hora de menjar. Per precaució els alumnes de Tenerife no han tengut que anar a la escola aquesta tarda.


Opiniò del llibre de lectura

by ViceenT at/on 5:29
in
0 comentarios


M'ha agradat el llibre però crec que el primer capitòl podria ser més divertit. Aquest llibre el recomanaria als nins a partir dels sis anys fins els deu.


 
fineprint
(c) V I C E N T · Using Blogger · Theme by EvanEckard · Blogger Template by Blogger FAQs and Mobi123